O fetiţă de un an și 6 luni, scoasă inconştientă din râu. Echipajul SMURD s-a deplasat la Domneşti!

Update: Din păcate, în ciuda eforturilor echipajului medical, organismul fetiței nu a răspuns manevrelor aplicate în cadrul protocolului de resuscitare, astfel că medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă SMURD a fost nevoit să îi declare decesul la locul solicitării.

Echipajul de terapie intensivă mobila SMURD intervine în localitatea Domnești - fetita aproximativ un an și 6 luni - afirmativ inconstienta (scoasa din apă, raul Șieu). Interventia este în dinamica, transmite ISU BN.

În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în albia unui pârâu din localitatea Domnești a fost găsită o fetiță în stare de inconștiență. Din nefericire, aceasta a decedat.

O echipă constituită din polițiști de la investigații criminale și criminaliști se află la fața locului și efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc tragicul eveniment. Totodată, în cauză va fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Fetița, în vârstă de 1 an și 10 luni, a fost găsită în albia unui pârâu din apropierea locuinței, de către unchiul ei, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate.

Cercetările continuă pentru ucidere din culpă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5