O festivitate reușită pentru elevi de elită de la Științe sociale bilingv, Colegiul Național Liviu Rebreanu

Elevii clasei a XII-a E, Științe sociale bilingv, de la Colegiul Național Liviu Rebreanu Bistrița au avut parte de o festivitate reușită, de momente încărcate de emoții profunde, încheind astfel una dintre cele mai frumoase etape ale vieții – liceul. Părinții, elevii și diriginta clasei nu au renunțat la faptul de a avea o celebrare reală a acestui eveniment, întrucât nicio festivitate online nu ar fi putut vreodată înlocui emoția revederii, unde fiecare își poate lua rămas bun de la colegii cu care a fost împreună atâția ani.
S-a încheiat o etapă, în care fiecare a încercat să caute răspunsuri la întrebări nerostite, să reînveţe puterea visului frumos, să adune şi apoi să risipească clipe, luni, ani... S-au străduit să devină niște mici oameni MARI: la fel de frumoși, de inteligenți și deosebiți, pregătiți pentru zborul maturității. 
Se spune că te desparți cu greu de lucrurile și de situațiile cu care, cât de cât te-ai obișnuit și că orice despărțire lasă în urmă un gol, o nedumerire. Așa a fost și aici, când după patru ani, nu poți decât să mulțumești elevilor tăi pentru provocări, pentru inspirație, pentru lecțiile de viață asumate, pentru conversațiile cu sens, pentru notele de 10, 9,90, 9,80, 9,70... la logică, filosofie și sociologie, pentru implicarea în învățare.
 
 
Diriginte clasa a XII-a E,
Prof.dr. Loredana Zbînca
 
 
 
 
 
 
 
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5