O femeie, la spital în urma unui incendiu la un bloc din Prundu Bârgăului. Şapte copii din Tărpiu, intoxicaţi cu monoxid de carbon, duşi la UPU SMURD Bistrița

Un incendiu a avut loc aseară la un bloc din Prundu Bârgăului. Echipajul de pompieri a găsit la fața locului un apartament inundat cu fum și o femeie inconștientă cu arsuri la nivelul feței. Echipajul de prim ajutor a stabilizat victima,conștientă, cooperantă, prezintă arsuri de gradul II pe aproape 15% din suprafața corpului (membru superior și spate). A fost predată echipajului SAJ încadrat cu medic, care a transportat-o la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale. In apartament a ars mocnit patul și o parte din mobilier. Cauza probabilă este în curs de cercetare.
Alt accident a avut loc la Tărpiu, unde 7 copii şi părinţii au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon. Echipajele medicale (două EPA, un TIM și trei SAJ), au găsit la locul solicitării șapte copii (șase fete și un băiat), cu vârste cuprinse între trei și 16 ani, și doi adulți (părinții). Toți erau conștienți, cooperanți, prezentau cefalee, amețeli și vărsături. Tuturor copiilor și mamei li s-a administrat oxigen și au fost transportați la UPU SMURD Bistrița pentru continuarea investigațiilor medicale. Tatăl a refuzat tratamentul, dar și transportul la spital. Din datele pe care le avem, locuința era încălzită cu o sobă care se alimenta cu combustibil solid.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5