O femeie din Pintic a sfârşit în flăcări după ce casa a luat foc de la sobă

Pompierii de la Punctul de Lucru Lechinta și SVSU Teaca intervin în localitatea Pintic la un incendiu izbucnit la o casa de locuit. Din primele informații, in urma incendiului a rezultat o victima. Incendiul se manifesta generalizat generalizat. Intervenția este în dinamica. Revin cu detalii.
Update: Incendiul a fost observat de către un participant la trafic, care a apelat numărul unic de urgență 112 și a intrat în interiorul casei, până în locul în care a avut acces. Acesta a evacuat victima, care era aproape de ieșirea din casă, dar, din păcate, femeia în vârstă de aproximativ 82 de ani, suferise arsuri grave, prezenta leziuni incompatibile cu viața.
Prima intervenție a fost asigurată de SVSU Teaca, echipajul de pompieri voluntari a ajuns în scurt timp la locul indicat. Împreună cu pompierii militari de la Punctul de Lucru Lechința a lichidat incendiul, care se manifesta generalizat în încăperea unde dormea femeia, precum și la nivelul prispei. Suprafața afectată de incendiu este de aproximativ 60 de metri pătrați.
După evacuarea fumului din încăperi și îndepărtarea elementelor de construcție care prezintă riscul prăbușirii, o comisie mixtă, formată din pompieri și polițiști, va stabili cauza probabilă a incendiului. Intervenția este încă în dinamică.
In urma anchetei de la fața locului s-a stabilit faptul că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, de jarul sau o scânteie de la o sobă fără acumulare de căldură (metalică).
Update poliţie: La primele ore ale dimineții, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au fost sesizați cu privire la producerea unui incendiu la un imobil din Pinticu.
La locul evenimentului au intervenit mai multe echipaje de pompieri care au lichidat incendiul, constatându-se totodată faptul că în urma acestuia, o femeie de 84 de ani proprietara imobilului, a decedat.
Polițiștii au demarat cercetările în cadrul unui dosar penal în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii incendiului și a decesului femeii de 84 de ani.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5