O casă şi mai multe grajduri au ars la Sebiş, Şieuţ

Un incendiu violent a curpins o casa de locuit și anexele acesteia, în seara zilei de 21.10.2017, în jurul orei 18:50, pe raza localităţii Sebiş.  La locul solicitarii au fost mobilizate de urgenţă patru echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Bistrița cu două autospeciale de stingere, autospeciala de salvare și intervenţie la înălţime şi un echipaj de prim ajutor S.M.U.R.D., dar și două echipaje SVSU (Șieuț + Monor).

Suprafata totală afectată este de peste 600 mp, iar eforturile pompierilor militari, civili şi ale cetățenilor care au sărit in sprijin au fost concentrate pentru protejarea vecinătăţilor, precum și localizarea şi lichidarea incendiului căt mai rapid.

Patru persoane au suferit atacuri de panică și au primit asistența medicală din partea paramedicilor, la locul solicitării. Nu s-a impus transportul acestora la spital. 

Intervenţia a avut un grad mare de dificultate pentru că exista riscul extinderii flăcărilor la locuinţele învecinate, acestea fiind foarte apropiate de focarele incendiului.

După patru ore incendiul a fost lichidat, iar cauza probabilă a acestuia a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric. Au ars grajduri cu o capacitate de 20 de animale, anexele, un fânar şi acoperişul casei de locuit. 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5