Nuntă mare pe Valea Bârgăului într-o frumoasă familie de medici ! Casă de piatră Andreea Pavelean şi Andrei Măjeri

Nuntă mare pe Valea Bârgăului. Andreea Pavelean, cunoscută de iubitorii de folclor încă de mică, când alături de sora ei, Maria Pavelean, făceau parte din Grupul „Mioriţa” al Valeriei Peter Predescu, viitor medic stomatolog, şi-a unit destinul cu Andrei Măjeri, medic stomatolog la Dent Smile Studio din Prundu Bârgăului. Au fost alături de ei pe acest drum părinţii Adrian şi Maria Elena Măjeri şi Nicolae şi Gabriela Pavelean, alături de părinţii spirituali Ioan şi Mariana Tomoroga, Ioana şi Paul Vrîncean, Alina şi Vlad Cadiş şi Oniţa şi Daniel Albul.
Cununia religioasă a fost oficiată la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Tiha Bârgăului, iar petrecerea, cu peste 700 de invitaţi, a fost găzduită de Divina Events din Mijlocenii Bârgăului.
Nu au lipsit de la nuntă colegii de facultate ai mirilor, precum şi artişti din judeţul nostru care au făcut o serie de surprize muzicale nuntaşilor.
Membră a Ansamblului „Plaiurile Bârgăului”, mireasa s-a prins într-un joc tradiţional alături de colegii ei.
Le dorim mirilor „Casă de piatră!” cu sănătate şi bucurii şi fie ca zâmbetul ce-l redau pe faţa pacienţilor să-i însoţească toată viaţa!
https://www.facebook.com/bumb.emilia/videos/632771785041432

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5