Nuntă de vis pentru tânărul coregraf Bogdan Pantea ! Anuţa Motofelea a petrecut, de ziua ei, cu mirii, iar Ansamblul "Cununa Grâului" din Ocniţa a fost surpriza nunţii

Nuntă de vis pentru tânărul coregraf Bogdan Pantea alături de aleasa inimii lui Andrada. Crescut sub sigla Ansamblului Doiniţa, Bogdan este el însuşi un apreciat coregraf acum, îndrumând alături de Cornelia şi Florentin Ardelean Archiudean Ansamblul "Cununa Grâului" din Ocniţa. La petrecerea de nuntă ce a avut loc în unul din elegantele restaurante bistriţene, "Cununa grâului" a venit ca surpriză pentru miri, aducând frumuseţea jocului în mijlocul nuntaşilor.
Au cântat Teodora Florea, Madalina Oltean şi doamna cântecului bistriţean, Cornelia Ardelean Archiudean! Iar la suita de dansuri din Pintic s-a prins în joc şi mirele, alături de partenera sa din vremurile trecute, de la Doiniţa, Andreea Denisa Bugnar.
De asemenea, voia bună a fost întreţinută de îndrăgita Anuţa Motofelea, care a petrecut, de ziua ei, cu mirii şi nuntaşii.
Casă de piatră și multă fericire, Bogdan şi Andrada! Să fiți mâine la fel de frumoși ca în ziua căsătoriei voastre și să vă bucurați de tot ce veți reuși să faceți împreună!

Comentarii

31/05/15 20:11
archiudean florentin

Rasunetul stie...totul! Da a fost o nunta frumoasa ! Bogdan este un tanar deosebit ! Copiii Cununii il iubesc in mod deosebit! Au dansat si alaturi de dansatori au cantat Teodora Florea, Madalina Oltean si.....Cornelia Ardelean Archiudean! Iar la suita de dansuri din Pintic a dansat chiar Bogdan ( partenera
Andreea Denisa Bugnar de la....Doinita, azi la Cununa de pe Somes)! A fost chiar o seara de vis! Bogdan merita asta!

02/08/15 15:04
andra

multumim Domnule Dinu , sunteti si ve-ti fi mereu bunicul nostru drag :* multumim pentru tot ce faceti pentru noi

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5