Nunta anului din folclor: Horaţiu şi Roxana ! Matilda şi Ştefan Cigu-socri mari, Nicu Cioanca-naş, Nicolae Furdui Iancu, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Alexandru Pugna, printre invitaţi

Îndrăgitul cuplu de artişti din Bistriţa – Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu au trăit clipe frumoase în calitate de socri mari.
Fiul cel mic, Horaţiu, s-a căsătorit cu Roxana Rusu. Mirii au spus, mai întâi, ”da” în fața ofițerului stării civile din Bistrița. Două ore mai târziu, cei doi tineri pășeau în fața altarului, la Biserica de la Big. Petrecerea a avut loc la restaurantul Ozana din Bistriţa, când toată spuma folclorului românesc s-a aflat în oraşul nostru. De la Nicolae Furdui Iancu, Mariana Deac, Ionuţ Fulea, Alexandru Pugna, Romeo si Alina de la Alesis, Cristina Retegan, Lenuţa Filipoi, la orchestra lui Ovidiu Barteş şi trupa lui Alin, fratele mirilor, cu toţii au participat la nunta anului din folclor. Printre cei prezenţi s-a aflat şi mama Matildei Pascal-Cojocarita. Evenimentul a avut loc chiar în ziua în care mirele, Horațiu Cigu a împlinit 28 de ani. Au strălucit nu doar mirii, ci şi socrii mari, în ţinute deosebite care le-au pus în evidenţă frumuseţea.
Roxana și Horatiu au avut la nunta lor un tort imens. Una dintre perechile de naşi a fost artistul Nicu Cioanca, directorul adjunct al Centrului Judeţean pentru Cultură, alături de soţia sa, Dana. Matilda şi Fane sunt, pentru a doua oară, socrii mari, acum doi ani căsătorindu-se Alin, care le-a dăruit deja un nepoţel, pe Adămel.
Cotidianul Răsunetul îi urează tinerei perechi, casă de piatră, construită cu multă dragoste, înţelegere şi binecuvântare de la Bunul Dumnezeu.
La mulţi ani !
.................................
Citiți ediția print !

Comentarii

03/09/14 08:49
alexandra

Nu cunosc familia lui Horatiu, dar cunosc familia miresei. Niste oameni deosebiti, cu mult bun simt si caracter. Oare ei nu au luat parte la aceasta nunta, sau nu au fost la fel de importanti ca si socrii mari? Noi vecinii credem ca da. Au organizat pentru fiica lor o plecare de acasa cum nu s-a mai vazut in cartier. Despre ei de ce nu scrieti? Ei de ce nu apar in nicio fotografie? Poate ar fi cazul sa reveniti asupra subiectului macar din respect. Multumim.

03/09/14 09:09
marius

Respect este pentru toata lumea, insa in toate stirile si din presa centrala subiectul sunt Matilda si Cigu, pentru ca ei sunt vedetele acestui judet. Fotografiile sunt luate de pe facebook si este tot ce aparea la momentul redactarii articolului. Felicitam ambele perechi de socri, insa aici vorbim de un subiect de presa, daca nu erau vedetele nu era nici stirea. Nu stim ce s-a intamplat la casa miresei, suntem convinsi ca lucruri frumoase, la fel si la casa mirelui. Daca vom avea si alte imagini, vom reveni si de la casa miresei. Roxana este o fata minunata, pe care o stim prin prisma profesiei ei. Inca odata casa de piatra mirilor !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5