Noul sezon estival la Băile Figa va începe în 10 iunie!

Administraţia locală a oraşului Beclean pregăteşte deschiderea seyonului estival 2023 la Băile Figa pentru data de 10 iunie. Toţi cei care vor trece pragul staţiunii vor beneficia de facilităţile zonei. Infrastructura vechilor băi a fost ridicată la un nivel adecvat. Cu cele două investiţii majore cu fonduri europene nerambursabile, Centrul Recreativ Legacy şi Centrul Social de Zi, toată infrastructura din jurul băilor s-a ridicat la un nivel înalt de calitate turistică. De asemenea şi în vechiul parc balnear au fost făcute mari reabilitări, totul s-a înnoit.

Tarifele au rămas la nivelul anului trecut. Taxa de intrare este 20 lei/zi, până vineri, iar în weekend – 30 lei. Turiştii vor putea folosi ambele centre, atât piscinele din staţiune, cât şi facilităţile din Centrul Legacy, unde taxa de acces pentru o zi este de 60 de lei.

            Primarul Moldovan a adăugat că numărul locurilor de cazare va creşte în fiecare an, iar la noul concept, Grădina Urbană Transilvania, vor fi făcute 200-300 de noi concesiuni de teren pentru hoteluri, pensiuni şi magazine, un orăşel turistic. ,,Vor fi 200 de magazine turistice, oricine poate să vină să-şi ia un magazin şi să facă ce crede el că e profitabil pentru o zonă turistică aşa cum este Băile Figa. Deja se pretează pentru că avem tot anul acoperit cu ofertă turistică, mai mult că avem un cartier de case cu aproximativ 1000 de oameni, construim şi un bloc ANL. Cu miile de turişti pe care-i avem zilnic, va fi o zonă economică disputată.  Pentru hotelieri nu era atractiv, îşi făceau un calcul pe tot anul, dar având aceste toate ofertele puse la punct, de recuperare, de recreere, infrastructură, cred că vom fi pe harta doritorilor să-şi construiască un hotel", a explicat el.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5