La Casa de Cultură „Liviu Rebreanu” Năsăud

Noul manager – prof. Andy Toma

În urma demisiei profesorului Pahone Pop din funcţia de manager a instituţiei de cultură din Năsăud, managementul a fost preluat, în interimat, de către Silviu Rus, la sfârşitul lunii mai a acestui an.
Acum, în urma concursului de ocupare a funcţiei de manager, rezultatul este unul nou: Andy Toma. Câştigătorul, născut în Năsăud, pe data de 21 noiembrie 1975, fiind absolvent al Facultăţii de Istorie - Geografie de la Oradea, promoţia 2003, l-a devansat cu foarte puţin pe contracandidatul său, Silviu Rus.
Concursul a presupus două etape: prezentarea câte unui plan de management pentru cinci ani, în data de 3 septembrie, în urma căruia rezultatul a fost: Silviu Rus – 8,10, iar Andy Toma – 8,06; dar, după cea de a doua etapă – susţinerea planurilor de management prin metoda interviului, situaţia s-a schimbat, cel din urmă devenind cel dintâi, adică Andy Toma a obţinut 8,27 faţă de 7,38 cât a obţinut Silviu Rus.
Din comisia de concurs au făcut parte Gavril Ţărmure – director CJC, Rozalia Fucă – şef Serviciu la CJC, Ioan Pintea – managerul Bibliotecii Judeţene şi consilierii locali Dorel Oltean şi Niculai Găitan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5