A noua rectificare bugetară! Fonduri pentru Spitalul Judeţean, CS Gloria 2018 BN, drumurile judeţene!

Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud va dezbate, în şedinţa extraordinară de vineri, a noua rectificare a bugetului de venituri şi cheltuieli al judeţului Bistriţa-Năsăud pe anul 2020.

         Astfel, Direcția drumuri județene, investiții a cerut alocarea de sume suplimentare în cuantum de 1.100 mii lei la secțiunea de funcționare necesară pentru realizarea/continuarea unor lucrări de întreținere și reparații la drumurile județene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud. Școala Profesională Specială „Sfânta Maria” Bistrița va primi 50 mii lei în vederea dotării internatului școlii cu perdele, draperii, galerii, pilote și perne, pentru pregătirea spațiilor de cazare.

Spitalul Județean de Urgență Bistrița a solicitat majorarea bugetului de venituri și cheltuieli, cu suma de 8.564 mii lei, din care 4.658 mii lei de la CAS BN, 6 mii lei – sponsorizări de la persoane fizice şi 3.900 mii lei  - suplimentare primită pentru programele de sănătate publică, HIV, în sumă de 300 mii lei și RT PCR în suma de 3.600 mii lei.

Clubul Sportiv „GLORIA 2018” Bistriţa-Năsăud a cerut majorarea bugetului de venituri și cheltuieli cu suma de 381 mii lei, ca urmare a încasării de sponsorizări pentru susținerea financiară a activităților sportive specifice clubului. Sumele vor fi utilizate pentru  organizarea competițiilor sportive din liga națională “Liga Florilor MOL” în regim turneu - 125 mii lei;  organizarea competitiilor sportive din “Campionatul Național Divizia A” începând cu data de 1 decembrie 2020   - 75 mii lei; stagiu de pregătire centralizată de iarnă necesar în procesul de pregătire competițională, în luna decembrie, pentru echipa de handbal feminin din Liga Națională - 50 mii lei; serviciile de testare COVID-19 în vederea participării la competițiile sportive din Liga Națională și Divizia A - 52 mii lei; organizarea sau participarea la turnee și meciuri amicale de pregătire, în țară - 50 mii lei;  achiziția de vitamine, susținătoare de efort, produse parafarmaceutice, tratamente medicale de specialitate și cheltuieli cu recuperarea postcompetițională  - 29 mii lei.

Virări de credite bugetare de la un capitol la alt capitol al clasificaţiei bugetare şi de la un program la altul se vor face la  Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Bistrița-Năsăud, Școala Profesională Specială „Sfânta Maria” Bistrița şi Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5