Nouă decese asociate pandemiei, raportate pentru perioada 24-26 noiembrie

Autoritățile județene raportează 9 decese asociate pandemiei, pentru perioada 24-26 noiembrie, în Bistrița-Năsăud.

Femeie, 72 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu astm bronșic, insuficiență respiratorie acută, accident vascular cerebral, obezitate, pneumonie și infecție Covid-19, internată în Secția ATI, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Femeie, 84 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu sechele accident vascular cerebral, demență, steatoză hepatică, pneumonie interstițială și infecție Covid-19, internată în data de 14 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Bărbat, 61 ani, BN, hipertensiv, cardiac, cu insuficiență renală cronică, pneumonie interstițială și infecție Covid-19 formă severă, internat în data de 16 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Femeie, 83 ani, BN, cardiacă, hipertensivă, cu tulburări electrolitice, insuficiență respiratorie acută, pneumonie interstițială și infecție Covid-19, internată în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 24 noiembrie.

Femeie, 70 ani, BN, hipertensivă, cardiacă, cu AVC in antecedente, fractură șold drept operată, bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută, anemie secundară, acidoză metabolică, insuficiență renală, obezitate, internată în 14 noiembrie în Secția Boli Infecțioase prin transfer de la Secția Ortopedie (cu test SARS-CoV-2 pozitiv). În urma evoluției nefavorabile a stării de sănătate, a decedat în data de 25 noiembrie.

Bărbat, 79 ani, BN, hipertensiv, cu insuficiență renală acută, sepsis, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 10 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Bărbat, 75 ani, BN, cu ciroză hepatică, anemie secundară, hiperglicemie, bronhopneumonie, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internat în data de 23 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Femeie, 31 ani, BN, cu Sindrom Down, obezitate morbidă, bronhopneumonie acută, insuficiență respiratorie acută și infecție Covid-19, internată în data de 23 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 25 noiembrie.

Femeie, 65 ani, BN, hipertensivă, cu insuficiență renală cronică in program de hemodializă, obezitate, tumoră ovariană, sechele AVC, anemie, pneumonie, insuficiență respiratorie si infecție Covid-19, internată în data de 18 noiembrie în Secția Boli Infecțioase, unde a decedat în data de 26 noiembrie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5