Noi module de joacă la Luşca, Liviu Rebreanu, cartierul de blocuri şi Grădiniţa ANL din Năsăud

În localitățiile componente Lușca și Liviu Rebreanu, cât și în părculețul de copii din cartierul de blocuri au fost instalate noi module de joacă. Pe lângă aceste locații, o mică investiție s-a făcut și în curtea grădiniței din blocul ANL de pe strada Bistriței, unde până acum copiii nu au avut acces la niciun echipament de joacă.
"Spațiile de joacă pentru copiii din orașul nostru mai au nevoie de multe îmbunătățiri până să ajungă la standarde europene, însă în ultimele zile am făcut pași semnificativi pentru bucuria celor mici.
Probabil dacă investeam toți banii disponibili într-un singur parculeț de joacă aveam un rezultat final mai impresionant, dar fiindcă pentru noi toți copiii năsăudeni sunt importanți, am ales să investim câte puțin în mai multe zone ale orașului. E important de reținut că de acum înainte se vor face constant investiții pentru cei mici, atât în spațiile de joacă din oraș cât și pentru creșă, grădinițe și școli. Din cauza resurselor limitate planurile noastre nu se pot întâmpla de azi pe mâine, fiind vorba de un proces pe termen lung și, foarte important, un proces care poate reuși doar cu sprijinul, implicarea și susținerea voastră! Doar împreună, cu răbdare, solidaritate și implicare, vom putea avea un oraș frumos în care să ne creștem copiii liniștiți și fericiți!", este mesajul transmis de primarul Dorin Vlaşin.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5