Noaptea muzeelor 2020, într-o nouă abordare! Filme online şi tur virtual!

Iniţiată în urmă cu 16 ani de Ministerul Culturii şi Comunicării din Franţa, sub patronajul Consiliul Europei și al Consiliului Internațional al Muzeelor, secondate de UNESCO, Noaptea Muzeelor a devenit un eveniment anual de tradiție în întreaga Europă. România, prin Reţeaua Naţională a Muzeelor s-a alăturat acestui important și extins eveniment muzeal dedicat publicului, încă de la început.

În contextul actual, determinat de pandemie şi în situaţia în care s-au impus noi măsuri la nivel naţional, Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud ca membru al Rețelei Naționale a Muzeelor din România vine în fața vizitatorilor cu o nouă abordare. Așadar propunem tuturor celor care ne-au fost alături în anii anteriori cât și celor care vor fi de acum încolo o serie de materiale care vor fi difuzate în data de 14 noiembrie, începând cu ora 18.00, cu prilejul Nopții muzeelor 2020! Sperăm să ne rămâneți alături și să urmăriți cu plăcere filmele documentare intitulate Istorie, tradiții și legende în Țara Năsăudului și Liviu Rebreanu, romanul “ION” – 100 de ani de la publicare.

Realizate sub egida Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud în acest an, filmele vor fi difuzate pe pagina oficială de Facebook și website-ul Complexului Muzeal Bistrița-Năsăud.

Tur virtual:http://www.360x.ro/muzeu-bn/bistrita/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/casa-argintarului/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/cosbuc/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/herina/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/livezile/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/maieru/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/monor/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/nasaud/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/rebreanu/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/reteag/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/rodna/ http://www.360x.ro/muzeu-bn/sangeorz/

În așteptarea vremurilor bune, vă așteptăm cu același drag alături de noi!

 

Manager,

Alexandru Gavrilaș

 

 

 

 

Comentarii

13/11/20 20:53
Delia Velescu

Astept cu nerabdare. Cu siguranta, chiar daca nu esti in atmosfera specifica muzeului, va fi o incantare sa privesti si sa asculti chiar de acasa, povesti nemuritoare. Povesti adevarate, a unor acte de eroism, de vitejie, a inintasilor nostrii din Tara Nasaudului si Liviu Rebreanu. Minunat! Felicitari!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5