Noaptea Cercetătorilor europeni, marcată la Bistriţa! Vezi cum poţi călători astăzi în lumea fascinantă a științei!

Vineri, 27 noiembrie, începând cu ora 15.00, pornim într-o călătorie în lumea științei și a inovării, on-line pe site-ul www.noaptea-cercetatorilor.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului: fb.me/NoapteaCercetatorilorEuropeniBistrita, marcând - „Noaptea Cercetătorilor Europeni - SCIENCE4FUTURE”. Voi veți putea participa activ la desfășurarea atelierelor și conferințelor științifice, veți putea discuta cu cercetători și veți putea afla într-un format accesibil, despre rezultatele muncii cercetătorilor și modul de implementare a rezultatelor științifice.
După deschiderea oficială a evenimentului, vor avea loc transmisiuni live, conferințe și ateliere, dar și concursuri pentru elevi și studenți. De la ora 18.30 până la 20.00, pe site-ul www.noaptea-cercetatorilor.ro vor avea loc trei concursuri de cultură generală. Fiecare concurent va avea la dispoziție doar 20 de minute pentru a răspunde la întrebări. Urmând să fie premiați elevii și studenții care vor răspunde cel mai repede și cel mai corect la întrebări.
De asemenea, pe site veți putea găsi filme, prezentări și galerii foto din diverse domenii de cercetare științifică și de transfer tehnologic.
„Noaptea Cercetătorilor Europeni” este un eveniment inițiat de către Comisia Europeană în cadrul programului HORIZON 2020, apelul H2020-MSCA-NIGHT-2020.
Programul evenimentului îl găsiți:
https://noaptea-cercetatorilor.ro/index.php/sectiunea-i/
https://noaptea-cercetatorilor.ro/index.php/sectiunea-ii/
https://noaptea-cercetatorilor.ro/index.php/sectiunea-iii/

Vă așteptăm cu drag!

dr. Raboșapca Irina,
Manager de proiect

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5