Nicu Marcu, Președinte A.S.F: ”Monitorizăm cu atenție contextul economic global”

Nicu Marcu, Președinte A.S.F: ”Monitorizăm cu atenție contextul economic global”

”Una dintre misiunile noastre fundamentale este aceea de a asigura stabilitatea piețelor financiare non-bancare, iar în această perioadă trebuie să fim extrem de atenți la evoluțiile piețelor internaționale pentru a putea preîntâmpina eventuale reverberații care vor ajunge și în România. A.S.F. privește cu maximă responsabilitate contextul economic global și face în permanență analize de risc în vederea gestionării eficiente a tuturor momentelor de inflexiune a piețelor ce ar putea fi generate de eventuale situații de criză la nivel european și mondial ”, a declarat Președintele Autorității de Supraveghere Financiară, domnul Nicu Marcu.

Raportul săptămânal de tendințe și riscuri pe piețele financiare, elaborat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, reprezintă o radiografie a evoluției principalilor indicatori macroeconomici și a indicilor bursieri, la nivel local și global.

Mai multe detalii despre riscurile și tendințele săptămânii pe piețele financiare găsiți în ediția nr. 45/ 12.11.2020 - Raportul Tendințe și riscuri pe piețele financiare locale și internaționale, ce poate fi accesat aici - https://bit.ly/36PkaW6

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5