Nicolae Zăpârţan, antrenorul de fier din box, emoţionat la nunta fiicei Nicoleta

Nicolae Zăpârţan, directorul Şcolii Gimnaziale Budacu de Sus, antrenor emerit de box, a fost weekend-ul trecut socru mic. Peste 400 de nuntaşi au fost prezenţi la petrecerea de la Metropolis. Mai întâi mirii – Dan şi Nicoleta Flavia – au fost la primărie, la Starea cuvilă, de unde au ieşit amândoi cu acelaşi nume-Morariu. Apoi au păşit în faţa Altarului la Biserica Ortodoxă Coroana, unde în faţa părintelui Nicolae Feier şi-au jurat dragoste şi credinţă. De aici, alaiul s-a îndreptat spre Restaurantul Metropolis, acolo unde, pentru nuntaşi, a fost pregătită o petrecere de vis, cu mâncăruri alese, dar şi muzicanţi pe măsură. Cea care a fost cap de afiş a fost una dintre cele mai solicitate artiste la nunţi - Anuţa Motofelea, care alături de o formaţie din Cluj a făcut atmosferă până dimineaţa. Printre nuntaşi a fost inspectorul şcolar general Camelia tabără, inspectorii Dorel Cosic, Emil Mocean, Leonida Ilieşiu, primarul din Dumitriţa-Moga Vasile.
Mireasa este inginer la DSV, iar mirele inginer la Leoni, însă munca mai are un pic de aşteptat până după luna de miere, care este una de vis, în Cancun-Mexic !
"Le doresc tot binele de lume. Nu ai cum să nu fii emoţionat, cât aş fi eu de curajos în lumea boxului. Momentele acestea sunt unice în viaţa copiilor noştri" ne-a declarat Nicolae Zăpârţan, pe care îl mai pasc odată aceste emoţii, când se va căsători fiica cea mică, Anca, proaspătă absolventă de medicină. De curânt Zăpârţan a fost şi naş la o nuntă ce a avut loc tocmai în Londra. O vară frumoasă pentru domnul profesor.
Urăm mirilor Casă de piatră, înţelegere şi bucurii şi la anul un boboc, pentru a juca alături de artişti şi la botez.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5