Ne place Cupa Liceelor la Street Dance

Sala Polivalentă Bistriţa a fost arhiplină la a patra ediţie a Cupei Liceelor la Street Dance, organizată de şcoala de dans In Action.

Zece trupe de dans din 9 licee din judeţ, alături de 8 trupe din Vatra Dornei, Iaşi, Botoşani, Alba Iulia, Deva şi Reghin, au dansat energizant, primind ropote de aplauze din partea publicului. O atmosferă incendiară, aşa cum rar vezi la Bistriţa.

Invitat special, fâcând parte şi din juriu, a fost Dorian Cristian Novac (Robo), cunoscut din emisiunea "Românii au Talent", care a avut un show aparte. În urma jurizării câştigătoare a fost desemnată Trupa "B Cult" de la Colegiul Naţional „Andrei Mureşanu”, fiind a doua ediţie consecutivă câştigată. Pe locul II s-a aflat trupa "Electriks" de la Infoel, pe locul III "Under Image" de la Liceul cu Program Sportiv. La secţiunea "Alte judeţe", locul I a fost câştigat de trupa "Reload" din Vatra Dornei, locul II "Zoom da Boom" din Iaşi, iar locul III "Steet Groove" din Reghin. Câştigătorii locului I vor merge la etapa naţională, în 10 martie, la Bucureşti. Printre invitaţi s-a aflat şi trupa ROA, dar şi bistriţenii de la Fentăm Terra. Peste 1000 de tineri au fredonat la unison "Ne place" fiind cuvintele care caracterizează ediţia din acerst a Cupei Liceelor la Street-Dance.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5