Natura, binecuvântată de Domnul, revine la viaţă ! De Florii, explozie de frumuseţe în Bistriţa ! Atenţie însă, este interzis să ne plimbăm, parcurile sunt închise !

foto: Grec Laurenţiu

Natura binecuvântată de Domnul, revine la viaţă. De Florii, Bistriţa este în floare, copacii din parcurile oraşului fiind în toată splendoarea lor. Vorba cântecului lui Ştefan Hruşcă – „Un copac cu flori”. Din păcate, anul acesta coronavirus ne ţine în casă, nu ne vom putea bucura de frumuseţea florilor, de parfumul acestora. Parcurile sunt închise, iar plimbările interzise. Acum poate ştim şi noi ce înseamnă frumuseţea din jurul nostru, pe care am ignorat-o, de care de multe ori ne-am folosit doar pentru beneficiul nostru. Puterea naturii este mult mai mare ca a noastră, iar dacă noi suntem acum în case, ea îşi duce viaţa mai departe.
Primăvara este frumoasă, înfloresc livezile, iar cerul ca oglinda străluceşte sub frumuseţea albastrului. Să ştim să preţuim de acum aceste lucruri. Să avem grijă de copaci, să udăm florile, să fim buni cu natura şi viaţa noastră va înflori. Mulţumim fotografului Laurenţiu Grec pentru aceste fotografii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5