Năsăudenii pot să se debaraseze de deşeurile electrice, direct la baza de pe str. Valea Podului!

Primăria Năsăud anunţă că în incinta bazei de sortare a deșeurilor aflată pe strada Valea Podului a fost amplasat un container special pentru deșeurile electrice și electronice din partea asociației de reciclare RoRec!

"De acum înainte, năsăudenii vor avea unde să debaraseze toate deșeurile electrice și electronice fără a mai fi nevoie să aștepte după acțiuni de colectare organizate doar de câteva ori pe an! Așadar, ori de câte ori vreți să scăpați de un frigider, un cuptor cu microunde, un televizor sau alte electronice și electrocasnice nu mai este nevoie să așteptați. Baza de sortare a deșeurilor are o persoană responsabilă cu paza prezentă la locație 24 din 24 de ore. Vă mulțumim că vă pasă de mediul înconjurător și automat de orășelul nostru! Doar împreună, cu solidaritate și implicare, putem avea un oraș curat și un mediu sănătos!", anunţă administraţia oraşului Năsăud.

Comentarii

20/07/21 16:42
Din cartiere

Adica " cum bagi mana pe stanga ... !"
Spuneti mai mai exact cam pe unde vine strada aia, dati niste repere de magazine, de biserici, de alte strazi vechi, ca dupa harta expusa nu-ti dai seama ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5