NĂSĂUD: acțiuni comune ale polițiștilor de la transporturi, investigații criminale, prevenire, siguranță școlară și jandarmi, pentru un plus de siguranță în zona stației CFR, dar și alte locuri aglomerate din oraș

Astăzi, 23 iunie a.c., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Biroul Judeţean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, împreună cu polițiștii din Năsăud, Compartimentul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Biroul Siguranță Școlară, sprijiniți de jandarmi au desfășurat o acțiune în stația CFR din Năsăud și proximitatea acesteia.

Polițiștii au acționat în zone aglomerate, în piață, zona teraselor, a parcului, dar și în proximitatea liceelor din oraș, unde au discutat cu tinerii pe tema consumului de droguri: riscuri și consecințe.

Activitățile au fost desfășurate și în scopul prevenirii furturilor din genți, poșete, buzunare, dar și a faptelor cu violență, comise în locurile aglomerate.

În cadrul acțiunii, celor întâlniți le-au fost diseminate materiale cu principalele recomandări preventive de care trebuie să țină cont pentru a nu deveni victime ale unor infracțiuni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5