Mulţumesc, dr. Răzvan Couţi, dr. Codruţa Bîrle şi dr. Ionuţ Souca ! Datorită dumneavoastră trăiesc !

Mulţumesc dr. Răzvan Couţi – medic specialist Urologie, dr. Ionuţ Vasile Souca –medic-şef la Secţia de Chirurgie generală, şi dr. Codruţa Bîrle – medic primar neurologie, pentru profesionalismul şi dragostea de care daţi dovadă în îngrijirea fiecărui pacient ce trece pragul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Atunci când viaţa îţi atârnă de un fir de aţă, speranţa vine de la medici şi de la Bunul Dumnezeu, iar faptul că dumneavoastră ne ocrotiţi pe fiecare în parte, pe lângă faptul că vă puneţi toată priceperea în slujba pacientului, având şi cuvinte de mângâiere, noi suntem multe mai încrezători, simţindu-ne ca sub aripa unui înger salvator care este medicul.
Cu spaima în suflet am intrat în spital, însă de îndată ce m-au luat în evidenţă, domnii doctori, împreună cu întreaga echipă medicală, m-au ajutat să nu mai am teamă, totul transformându-se în credinţa că va fi bine, deşi am trecut prin multe momente grele.
Mulţumesc Bunului Dumnezeu şi cadrelor medicale bistriţene că m-au făcut bine şi că datorită dumnealor, în urma operaţiei, am o nouă şansă la viaţă. Nu pot să fac un alt gest decât acela de a mulţumi prin intermediul ziarului Răsunetul pentru că domnii doctori nu aşteaptă de la noi nimic, având mulţumirea că şi-au făcut datoria şi că pacienţii lor sunt bine. Singurul lucru pe care-l putem face noi este să ne rugăm Bunului Dumnezeu să le dea sănătate pentru a putea salva şi alte vieţi, iar pe bistriţeni îi încurajez să treacă cu încredere pragul Spitalului Judeţean pentru că doctorii de aici sunt cu adevărat preocupaţi de sănătatea fiecărui pacient.
Cu stimă şi respect Maria Şuşca, Bistriţa

Comentarii

02/06/23 17:41
Ana Niculina Dranca

Respect deosebit, si eu datorez ceea ce sunt azi dr Souca

12/02/24 17:05
Negrusa Ilie

Respect și mii de mulțumiri doamnei dr Codruța Birle.

12/02/24 17:06
Negrusa Ilie

Respect și mii de mulțumiri doamnei dr Codruța Birle.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5