Motiv de bucurie pentru Şcoala Gimnazială "Enea Grapini", care se mândreşte cu elevi merituoşi!

     După multă muncă și dedicare, eforturile elevilor și ale profesorilor îndrumători au fost răsplătite prin rezultatele deosebite obținute la diferite concursuri şcolare. 
       Așadar, la etapa regională a Concursului Național de Matematică  "Olimpiada Satelor din Transilvania”, desfășurată la Sibiu, elevul Raul Bureacă-Mihai  (pregătit de prof. înv. primar Andreea Moisil) a obținut locul I și va reprezenta județul nostru la etapa națională.
         La Concursul de limba și literatura română "Și eu vreau la concurs!”, etapa zonală, desfășurat la Ilva Mică au participat elevele Anastasia Victoria Pătrășcan  (pregătită de prof. înv. primar Andreea Moisil)  care a obținut locul I, calificându-se la etapa județeană; Anamaria Hădărău  (îndrumată de prof. înv. primar Maria Forogău) - 81,80 puncte; Roxana  Bozga (coordonată de prof. înv. primar Andreea Moisil) - 58,30 puncte;
Conducerea școlii le felicită pe doamnele profesoare pentru învățământul primar  Andreea Moisil  și Maria Forogău și pe toți elevii pentru frumoasele rezultate. Mult succes în continuare!
 
Director,
prof. Reghina Leontina Horga
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5