Modernizarea tronsonului Viţa – Ţentea – limită judeţ Cluj, estimată la 16,7 milioane lei

Consiliul Judeţean va aproba Documentaţia de Avizare a Lucrărilor de Intervenţie (DALI) pentru obiectivul „Modernizare DJ 172I km 5 + 500 – 13 + 220, Viţa – Ţentea – limită judeţ Cluj” şi indicatorii tehnico-economici.

         Valoarea totală a investiţiei (cu TVA) este estimată la 16,718 milioane lei, din care Construcţii + Montaj reprezintă 14,356 milioane lei. Durata de realizare a investiţiei este preconizată pentru 24 luni, urmând să fie modernizat un tronson de 7,4 km, cu două benzi de circulaţie de 3 m plus acostamente. De asemenea, proiectul prevede amplasarea a 42 podeţe tubulare, realizarea de accese pe proprietăţi, amenajarea de şanţuri din pământ şi şanţuri pereate, zid de sprijin, dren, o fundaţie de parapet din beton armat (72 m), 19 drumuri laterale, amplasarea de parapet de siguranţă.

Drumul este situat atât în intravilanul localităţilor Ţentea şi Sânnicoară din comuna Chiochiş, cât şi extravilanul comunelor Chiochiş şi Nuşeni, structura rutieră actuală fiind improprie traficului auto.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5