Mitropolitul Andrei şi oficialităţi judeţene, la inaugurarea Căminului Cultural din Visuia. Sava Negrean Brudaşcu, invitat de onoare

A fost sărbătoare mare pentru comunitatea din Visuia, la inaugurarea Căminului Cultural din localitate. Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei a oficiat slujba de sfinţire a aşezământului cultural şi a binecuvântat asistenţa.

         Prefectul Stelian Dolha  şi liderul PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, au fost alături de primarul Ioan Becan de la Miceştii de Câmpie.

Evenimentul s-a bucurat și de prezența marii doamne a cântecului popular românesc, Sava Negrean-Brudaşcu, care a încântat publicul din Visuia, alături de soliştii Bogdan Berbecar, Alina Ceuca, Paul Ban şi orchestra condusă de  Florin Sas, în prezentarea lui Petrică Someşan.

 „Dragi visuieni și locuitori ai Câmpiei Bistrițene,
Îi mulțumesc domnului primar și echipei locală a consiliului din comună pentru că au reușit să facă un cămin modern și, vă spun sincer, nu mă așteptam să văd așa ceva. Pe drum, mă gândeam să găsesc un cămin cultural frumos, dar acesta este un cămin modern, și deja intrați într-o competiție județeană. Sunt puține comune care au un astfel de cămin cultural.
Vă mulțumesc că rămâneți ancorat în această comună, vă spun că Instituția Prefectului, cât timp o s-o conduc, va fideschisă pentru dumneavoastră. Vă îndemn, în momentul în care aveți probleme, să veniți, pentru că trebuie să le rezolvăm împreună. Până atunci, vă doresc sa va bucurați de aceste meleaguri și de acest cămin cultural. Îi felicit încă o dată pe toți care au contribuit ca astăzi să avem o zi de sărbătoare”, a transmis prefectul Stelian Dolha în cadrul evenimentului de inaugurare și sfințire a Căminului Cultural.

 

foto: facebook Instituţia Prefectului

Comentarii

10/03/20 08:55
cititor

Nu prea am priceput ce cauta un mitropolit, la inaugurarea unui camin cultural satesc ... ! Este Foarte Fericirea Sa cumva... de acolo sau... era o ocazie buna sa-si stranga ne.ha.litzii " sudorile " bisericii satesti ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5