Mircea Romocea: Voi continua dezvoltarea orașului Năsăud !

Țin pe această cale să mulțumesc cetățenilor orașului Năsăud și a celor două cartiere: Lușca și Liviu Rebreanu pentru votul de încredere acordat! Voi continua să fiu primarul tuturor năsăudenilor și voi continua dezvoltarea orașului Năsăud !
Proiectele viitoare ale comunității, unele începute, altele ce urmează a fi inițiate, vor contura perspectiva anului 2020. Aș aminti doar câteva dintre proiectele pe care dorim să le realizăm în perioada ce va urma:
- Complex sportiv multifuncțional în orașul Năsăud
- Anveloparea blocurilor de locuințe din cartierul de blocuri
- Regenerare urbană în cartierul de blocuri Grăniceri Sud (zone verzi, parcări) din bugetul local
- Continuarea reabilitării zonei calamitate “Vîrful Uliței” din cartierul Liviu Rebreanu
- Finalizarea lucrărilor privind Reabilitarea /modernizarea străzilor și trotuarelor din cartierul Liviu Rebreanu
- Modernizarea și dotarea pieței agroalimentare a orașului Năsăud
- Inițierea documentației pentru realizarea celor două Capele mortuare în cele două cartiere aparținătoare
- Reparații cu mixtură asfaltică la cald pe toate străzile din oraș unde se impune – lucrare în desfășurare la acest moment.
Avem în vizor inițierea unor proiecte legate de reabilitarea străzilor Valea Caselor și Avram Iancu, aceasta din urmă, după ce operatul regional S.C. Aquabis S.R.L. va rezolva problema înlocuirii conductelor de apă potabilă și realizarea sistemului de canalizare.
Mai sunt și alte obiective de investiție, pe care, împreună cu echipa de lucru, le vom prioritiza și vom încerca să găsim soluții de finanțare.
Având în vedere ca pe data de 9-10 iunie 2016 vom sărbătorii Ispasul Năsăudean și Zilele Orașului Năsăud, ediția a XV-a, invit toți cetățenii să ia parte la această sărbătoare de suflet, cu tradiție a comunității !, a declarat primarul reales în funcție, Mircea Romocea.
Micea Romocea
Primar Năsăud

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5