Minor dispărut din Bucureşti, prins de jandarmi în Bistriţa

Jandarmii aflaţi miercuri, 29 iunie a.c. într-o acţiune specifică pe linia ordinii publice, au depistat în zona parcului municipal, la ora 00.30, un grup de patru tineri care prin strigăte şi larmă tulburau ordinea şi liniştea publică.
Imediat jandarmii au trecut la identificarea celor în cauză şi au constatat faptul că printre cei verificaţi se afla şi un minor care era dat în urmărire generală încă din luna aprilie a acestui an, fiind cazat la un centru din municipiul Bucureşti. Având în vedere faptul că a părăsit acest centru fără drept, în data de 14 aprilie a.c. a fost dat în urmărire generală. După identificare jandarmii au efectuat demersurile necesare conform procedurilor legale, M.C. în vârstă de 13 ani, a fost predat pe bază de proces-verbal Centrului Pentru Protecţia Copilului din oraşul Beclean.
Pentru tulburarea liniştii publice şi adresarea de cuvinte, expresii jignitoare şi fapte şi gesturi obscene, ceilalţi trei tineri au fost sancţionaţi de jandarmi cu amenzi în valoare totală de 1.000 de lei, conform legii nr. 61 din 1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcarea normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, art. 2, alin. 1 şi 25.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5