Ministrul Bogdan Ivan: Parteneriat cu Miniștrii Cercetării și Inovării din Europa pentru dezvoltarea economică a României!

Bogdan Ivan, ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, a participat la o serie de întâlniri bilaterale cu miniștrii omologi prezenți la Reuniunea Miniștrilor statelor membre UE din Santander, Spania.
"Am susținut în adunările plenare, poziția României de a deveni un hub regional de cercetare/dezvoltare pentru teme cruciale ale viitorului Europei: tehnologii inovatoare, digitalizare, energie și educație. Cât timp suntem orientați către transferul tehnologic și urmărim să avem politici comune cu alte state membre, putem contribui la ambiția europeană de a crea o piață unică, fără frontiere pentru cercetare, inovare și tehnologie.
Susțin cercetarea românească, cred în potențialul cercetătorilor români din țară și din diaspora. Îmi doresc ca România să-și recapete recunoașterea internațională pe care o merită în acest domeniu", a transmis ministrul Bogdan Ivan, în urma reuniunii din Spania.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5