Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, alături de candidatul PNL, Daniel Năstuţă, la Rebra!

În cadrul vizitei sale din județul Bistrița-Năsăud, ministrul Adrian Oros s-a întâlnit cu fermierii din comuna Rebra. Alături de ministru s-au aflat Daniel Năstuță, candidat la Primăria Rebra, Ioan Turc, primarul ales al municipiului Bistrița, Nechita-Stelian Dolha, prefectul județului Bistrița-Năsăud, precum și Diana Morar, secretar de stat în Ministerul Justiției.

Principalele subiecte abordate au vizat: scrierea noului Plan Național Strategic, despăgubirile acordate fermierilor afectați de seceta pedologică, compensarea pierderilor cauzate de pandemia Covid 19, acordarea subvențiilor, importanța asocierii micilor fermieri în cooperative pentru a putea beneficia de putere de negociere sporită și a fi competitivi. De asemenea, ministrul a vorbit despre posibilitățile de dezvoltare a zonei montane cu ajutorul accesării fondurilor europene.

În cursul după-amiezii, ministrul a participat în studioul Radio Someș la o emisiune în care a abordat problemele cu care se confrunta agricultorii din România. De asemenea, a vorbit despre principalele priorități ale MADR pentru perioada imediat următoare.

sursa: facebook PNL Bistriţa-Năsăud

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5