MINERUL RODNA-GIRONIC REBRA 0-5

Pe o vreme splendida, 24 grade celsius, 150 de spectatori au urmarit cu uimiro-blazare cum fotbalistii rodneni s-au facut din nou de poveste, primind o usturatoare lectie de la aceasta harnica si pragmatica echipa a Rebrei, venita la Rodna sa joace fotbal, si a jucat intr-o maniera dezinvolta, facand cam ce-a vrut cu visatoarea Rodna. Sa pierzi cu 5-0 acasa, dupa ce pierdusesi cu 7-0 afara, este penibil, credeam ca dupa lunga pauza de iarna Minerul sa-si fi revenit, nici vorba, este chiar mai rau.

Rebra este o echipa muncitoare, cu lectia contraatacului bine invatata, cu un Burduhos adevarat lider de formatie si cu un Baizat turn de control al apararii. S-au remarcat cam toti, pana si portarul Marcoie, cu o buna priza la balon.

Dupa ce oaspetii incep prin doua ratari rarisime, pe contraatac, semnate de Magherusan si Burduhos in minutele 5 si 13, Gaborean face faza meciului in min. 16, 0-1, sut din lovitura libera de la 22 metri, peste zid, in transversala si de aici in gol. Oaspetii se joaca cu ocaziile, Burduhos si Colta refuza golul desi scapasera singuri cu portarul. Minutul 42 aduce al doilea gol al vizitatorilor, Burduhos se furiseaza singur in pozitie de gol, este faultat si tot el transforma usor 11 m. si 0-2.Nici nu incepe bine repriza secunda si in min. 46 Magherusan aflat pe dreapta, centreaza si Ricean cap si 0-3 ! In min. 50 Rodna are o ocazie de gol prin Maricutiu, insa Rebra rateaza in avalansa cu seninatate, prin Simionca, Cont si mai ales Burduhos, de doua ori ochi in ochi cu portarul, ultima cu mingea aruncata in transversala.In min. 70 in fine si gazdele rateaza prin Somesan, sut din 15 metri pozitie centrala. In min.74 Magherusan inscrie singurel din 3 metri, 0-4, pentru ca in min. 80 Cont inchide tabela la 0-5, transformand calm un nou 11 m. acordat pentru un fault in careu. Gazdele vor golul de onoare dar Frunza Marian si Patrascanu nu sunt de acord.

Rebra : Marcoie, Baizat, Ricean, Unciu, Poenar, Bucur, Burduhos, Simionca, Gaborean, Cont, Magherusan, Chis, Moldovan, Gheorghita. Presedinte Asociatie, Viorel Scurtu, antrenor, Viorel Gheorghita.

Rodna: Ernst, Schuler, M.Frunza, Almasan, Maricutiu, Viliczy, Colta, Nacu, Covaci, Onufreciuc, Munteanu (s-a zbatut mult), Patrascan, Somesan. Vicepresedinte Asociatie Simion Frunza, antrenor Gh. Talpos, delegat Larion Balai, asistent medical Claudia Chira.

Brigada de arbitri, Dan Atanasoaie, Bogdan Milasan, Aurel Podea, bine toti.Ordinea a fost asigurata de jandarmii montani in frunte cu seful lor Ioan Rus

Am urmarit o Rodna neputincioasa, o Rebra dezinvolta, si un rezultat care arata fidel distanta de mentalitate dintre cele doua combatante.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5