Mii de oameni au petrecut la Sângeorz-Băi, în prima zi de sărbătoare. Alături de primarul Traian Ogâgău, în zi de naştere, Ludovic Orban şi Rareş Bogdan. Spectacole de marcă, azi şi mâine, în staţiune !

Doua evenimente au avut loc ieri în staţiunea de pe Someş, a debutat sărbătoarea orasului Sangeorz -Bai si a fost ziua ziua primarului Traian Ogâgău. Alături de primar au fost presedintele PNL Ludovic Orban, europarlamentarul Rares Bogdan, secretarul general Robert Sighiartău, senator de diaspora al PNL, Viorel Badea, dar şi colegii de partid din judeţ în frunte cu preşedintele Ioan Turc. Şi alte nume frumoase din administraţie, dar şi artişti, au fost prezenţe la petrecerea de la Mega Parc. La deschiderea oficială a Zilelor, pe scena din centrul staţiunii, Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi, a fost chemat pe scenă cântundu-i–se “la mulţi ani” de către fiica lui Traiana Ogâgău, alături de Vlăduţa Lupău. " Sangiorz Bai are oameni frumosi. Romania nu moare si nici nu se preda" a spus europarlamentarul Rares Bogdan. La rândul lui Traian Ogâgău, primarul oraşului Sângeorz-Băi, a prezentat proiectele ample ce vor schimba în cel mai scurt timp faţa oraşului. Vlăduța Lupău a făcut senzaţie în prima zi de sărbătoare cântând cu ea toată lumea. Nici prezentatorul evenimentului, realizatorul radio-tv, scriitorul şi etonologul Menuţ Maximinian, nu s-a lăsat mai prejos, antrenând lumea şi punând artiştii la încercări gustate de public. Pe Vlăduţa a pus-o să facă un duet cu cea mai mică Marie de la eveniment şi să cânte împreună "Drag mi-e numele Marie". Apoi a intrat în dialog cu turiştii veniţi din toată ţara să vadă dacă le place zona, cu toţii spunând că e un colţ de rai. Grupul Vocal ”Datina”, coordonator Ioan Șorecău, a impresionat prin faptul că tinerii încă mai cântă la fluier.
Ansamblul Folcloric ”Păunița” condus de directorul Florin Hodoroga a prezentat suite de dansuri populare cu 3 generaţii, obiceiul de nuntă fiind aplaudat la scenă deschisă de miile de oameni. Interpreții Anamaria Mihăilă, Livia Mihăilă, Maria Titiana Sidor, Elisabeta Guzu, Bogdan Berbecar, Lucia Sucală, Amalia Țuțuruga, Sorina Adam, Daniela Șorecău, Andreea Ursachi au întregit atmosfera de sărbătoare. Seara s-a încheiat cu prezentarea filmului etnografic ”Satul De Cânepă, de Iosif Ciunterei.

Sărbătoarea continuă.

Sâmbătă – 24 August
18.00 – Ansamblul Folcloric ”Rapsodia Trișcașilor”, Leșu
Cristian Pomohaci
Antonia Jarda & Band, Jassie Aner, Dj Jonnessey
Trupa Hara

Duminică – 25 August
18.00 – Ansamblul Folcloric ”Balada”, Bistrița
Ansamblul Folcloric ”Cununa Grâului”, Ocnița
Marius Ciprian Pop
Ansamblul Folcloric ”Cununa Grâului”, Maieru
Cosmin Mocean
Ansamblul Național ”Transilvania”, Baia Mare

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5