Mesteacănul Sigmir - AS Archiud 3-2

Sigmir, timp frumos, teren cu denivelări, spectatori circa 50, avertismente: Marcu; eliminări: Chendeş şi Codău.

MESTEACĂNUL SIGMIR: Păcurar, Viman G., Conea Florin, Ferentz, Petruş, Codău (min. 45 Cosma), Rus (min. 77 Matiş), Micu, Maier, Restian şi Chendeş. Rezerve: Olinca M., Olinca I. şi Flore.

AS ARCHIUD: Egyed W., Egyed M., Stupinean, Deac, Baciu, Egyed F., Precup, Câmpean, Coman (min. 77 Recean), Păcurar şi Blaga. Rezerve: Csiki, Someşan şi Marcu.

Arbitrii partidei: Podea Aurel, ajutat la cele două linii de Breşfelean Alin şi Roşca Mircea. Observatorul partidei: Ţârcă Ignat din Beclean.

Duminică, 10 mai, de la ora 15, la Sigmir echipa locală a primit vizita celor de la Archiud. Deşi s-au marcat cinci goluri, spectacolul din teren a lăsat de dorit. Un debutant la centrul terenului, numind pe centralul partidei - Podea Aurel, care, deşi cu două ezitări în debutul partidei, încet-încet şi-a revenit şi a condus destul de bine jocul. Cei care deschid scorul sunt vizitatorii, când gazdele nici nu s-au aşezat bine în teren au şi primit gol la ieşirea neinspirată a portarului Păcurar, Blaga trimite cu latul în plasă: 1-0. În min. 27, la primul şut pe poartă gazdele egalează din lovitură liberă directă de la 40 m, executată de Conea Florin, “motorul echipei”. 1-1.Min. 33, Egyed F. trimite o torpilă de la 35 m aproape de stâlpul porţii. Patru minute mai târziu, jucătorul oaspeţilor Păcurar comite un henţ în careu, iar centralul indică punctul cu var. Execută Micu şi-şi aduce echipa în avantaj: 2-1. Cinci minute mai târziu, oaspeţii egalează printr-o execuţie de mare maestru al jucătorului Păcurar, care trimite în colţul lung aproape de pe linia de fund a terenului: 2-2. Imediat după pauză, sigmirenii marchează din nou şi tot din penalty, la faultul în suprafaţa de pedeapsă a portarului Egyed W. asupra jucătorului Chendeş. Execută acelaşi Micu, aducându-şi echipa la victorie, întrucât acesta a fost şi rezultatul final.

Au urmat minute bune de joc pentru oaspeţi, la care Coman, singur cu portarul, cel din urmă reţine.

Deşi în mai puţin cu doi jucători, întrucât Chendeş a văzut roşu în urma injuriilor asupra arbitrului, iar Codău pentru al doilea galben, gazdele nu au cedat teren, anihilând fiecare fază de poartă a celor de la Archiud.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5