Menuţ Maximinian, nominalizat la Premiile Ligii Scriitorilor Români

Ziua Culturii Naţionale a adus nominalizările cărţilor apărute în anul 2012 pentru premiile anuale acordate de Liga Scriitorilor Români.
Nominalizările au fost propuse de o comisie a Ligii Scriitorilor din care au făcut parte scriitori cu experienţă din conducere şi preşedinţi de filiale. Volumul “Noduri în haos “, apărut la Editura Eurobit Timişoara, lansat de curând la Primăria Paris, semnat de Menuţ Maximinian, este nominalizat la Cartea Anului la Poezie. Volumul a primit, până acum, premii din partea Uniunii Scriitorilor, Filiala Sibiu, şi la Festivalul de poezie “George Coşbuc”.
Alături de secţiunea Poezie, vor mai fi acordate premii la Proză scurtă, Roman, Istorie literară, Critică literară, Monografie, Eseu, Epigramă, Confluenţa artelor, Spiritualitate, Memorii. Dintre nominalizaţi îi amintim pe Ion Cristofor, Marian Barbu, Mariana Cristescu, Puiu Răducanu, Leon-Iosif Grapini, Toader T.Ungureanu, Mara Paraschiv, Vasile Popa. Premiile se vor anunţa în cursul lunii mai. Autorii premiaţi vor putea să publice o carte gratuit, la Editura Napoca Nova.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5