IN MEMORIAM prof. Leon Hogiu

Colectivul de cadre didactice pensionare de la Liceul "Radu Petrescu" din Prundu-Bargaului deplange trecea in vesnicie a ilustrului coleg, profesor si director Leon Hogiu, remarcabil om al invatamantului din judetul nostru.
Ca inspesctor scolar general, inca de la infiintarea judetului devine un reper in activitatea sa profesionala, un om de o deosebita prestanta intelectuala.
Prin intreaga sa activitate de profesor, director si inspector s-a dovedit a fi o vredinica personalitate, devenind, astfel, mentorul mai multor generatii de tineri. Cei ce l-au cunoscut, prieteni si discipoli, ii vor purta o vesnica amintire.
O lumanare aprinsa si gandurile noastre sunt alaturi de pretioasele sale fete, doamnele Delia si Camelia, alaturi de familia sa, carora le transmitem regretele si condoleantele noastre de mangaiere.
Eterna pretuire!
Dumnezeul sa-l odihneasca in pace!

Comentarii

14/07/20 12:34
Cerceja Constantin

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,odihna vesnica.

14/07/20 22:17
Rus Augustin

Mă număr printre acei profesori din județ care și-au început activitatea când domnul prof. Leon Hogiu a fost numit inspector general iar eu, nu peste mult timp, director de școală. Am avut multe de învățat de la dânsul, iar acumulările de atunci mi-au fost de real folos timp de 28 de ani cât am fost director. Dar, „iute vremea a trecut”, și cu toate acestea am apucat și timpul când inspector general a ajuns fiica dânsului, doamna Camelia, dându-mi repede seama de vorba cronicarului, „din pom bun, roadă bună iasă !”
Domnule inspector general, să treceți cu bine prin „vămile văzduhului” ... poate, odată ne vom vedea pe ... Cassiopeea ! Cu respect, Rus Augustin

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5