Medalie de bronz pentru CS Gloria 2018 BN în Cupa României la handbal feminin

CS GLORIA 2018 Bistrița-Năsăud a cucerit medalia de bronz în Cupa României la handbal feminin. Echipa noastră s-a impus în fața formației Rapid București, scor 39-36, după ce la finalul timpului regulamentar de joc tabela a arătat 29-29. Au fost două reprize de prelungiri pe care fetele noastre le-au gestionat mai bine și astfel obțin prima medalie din acest sezon competițional.
Cea mai bună marcatoare a echipei nostre a fost Bianca Bazaliu, cu zece reușite. Pentru Gloria au mai înscris Cristina Laslo-9, Tamires Morena De Araujo Frossard-5, Seynabou Mbengue Rodriguez - 4, Gnonsiane Niombla -3, Sonia Seraficeanu - 3, Ida Marie Moesgaard Dahl - 3, Paula Posavec - 1, Renata Lais De Arruda - 1.
În poartă, Renata Lais De Arruda a salvat 18 din 47 de aruncări, procentaj de 38%, iar Anastasja Babovic, 1 din 8.
"Vrem să mulțumim suporterilor care sunt alături de echipă, care știu că sportul este despre luptă, nu doar despre victorii, care văd evoluția echipei, care sunt trup și suflet alături de Gloria BN!", a transmis clubul bistrițean.
***
În Liga FLorilor, CS Gloria 2018 BN va juca în deplasare cu MInaur Baia Mare, în 24 aprilie, iar în 27 aprilie, tot în deplasare, cu Dacia Mioveni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5