Matilda şi Fane, vacanţă de vis

Îndrăgiţii artişti Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din viaţa mondenă.
Cu o carieră frumoasă, înconjuraţi de oameni care iubesc muzica, cu 3 copii ce au urmat acelaşi domeniu, Matilda şi Ştefan Cigu sunt, fără îndoială, cel mai cunoscut cuplu de artişti ce trăieşte la Bistriţa. Matilda, cap de afiş la spectacolele Ansamblului “Dor Romnânesc”, Ştefan dirijor şi orchestrator al cunoscutului ansamblu bistriţean.
Vara aceasta este una specială pentru interpreţi noştri, vorba şlagărului “Eu vara nu dorm”. Fie că se află în casa din Bistriţa, unde mai cântă o romanţă, la căsuţa de la Sovata, unde adrenalina este la maxim la întrecerile cu atv-ul, sau la cele de pescuit la care iau parte şi Florentina Satmari, Daniela Condurache şi Gelu Voicu, sau la un pahar de bere rece cu maestrul Nicolae Botgros, vecin de casă la Sovata, artiştii noştri, se relaxează după un an în care au avut zeci de spectacole în toate colţurile ţării.
Mai mult, frumoasa Matilda, de la ţărm de mare, de pe Plaja Hotel Europa Eforie Nord, le dă sfaturi doamnelor pentru menţinerea frumuseţii: “ Vă recomand plajă dimineaţa de la 8-11 şi după-masa de la 17-20, fără prea multă cremă de protecţie”.
Vacanţă plăcută şi vă aşteptăm acasă cu noi proiecte în stagiunea din toamnă.

Sursa foto facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5