Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ioan Ştefan Cigu, cea mai frumoasă familie de artişti

Sărbătorile ne-au adus pe micul ecran cea mai frumoasă familie de artişti care locuieşte la Bistriţa. Începând cu zilele Crăciunului, când Matilda Pascal Cojocăriţa şi Ştefan Cigu au fost alături de colegii de la ansamblul profesionist „Dor Românesc” Bistriţa pe Televiziunea Română, la emisiunea „Dănutz SRL”, apoi, la celelalte canale de televiziune centrală, totul culminând cu noaptea de Revelion, când artiştii noştri au fost prezenţi la TVR- „O dată-n viaţă”, Antena 1 – „Revelion de Revelion”, Pro TV – „Start maraton de Revelion”. Anul Nou este de bun augur pentru artişti, începându-l în platourile emisiunii „Între prieteni”, realizată de Mihaela Rădulescu. Familia Matilda Pascal Cojocăriţa – Ioan Ştefan Cigu, împreună cu copiii – Alin, Horaţiu şi Lavinia, a fost desemnată cea mai frumoasă familie muzicală din România. Mihaela Rădulescu a evidenţiat calitatea actului artistic, noutăţile pe care le aduc mereu pe piaţă şi, mai ales, buna înţelegere.

Primul număr din 2012 a publicaţiei „taifasuri” este dedicat, de asemenea, artiştilor bistriţeni, sub genericul „Serenadă pentru Matilda”. Sub genericul „Matilda şi prietenii”, duminică, de la ora 16.30, vom urmări pe postul naţional de televiziune Favorit TV cele mai frumoase cântece ale artiştilor ansamblului „Dor Românesc”, pe care Matilda şi Ştefan i-a invitat să le fie aproape la început de Nou An.

Pentru 2012, Matilda şi Ştefan îşi doresc un CD de folclor, unul de muzică de petrecere şi un instrumental cu vioara lui Horaţiu Cigu. De asemenea, Alin îşi continuă proiectul „Răi da’ buni”, cu band-ul său la Antena 2.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5