Marius Chiuzan vă invită la "Târgul bicicliştilor"

Bistrita 20-21septembrie 2014. Editia I

Complexului Muzeal Judetean Bistrita-Nasaud - din municipiul Bistrita, situat in strada General Grigore Balan va gazdui "Targul Biciclistilor" - targ unde se vor face vanzari, schimburi si donatii de biciclete, piese, echipament si accesorii pentru biciclete.
Dragi bistriteni, acum puteti sa scoateti la vanzare sau schimb - biciclete, piese si accesorii de toate felurile. Ce v-a ramas mic, ce va e in plus, ce nu va mai place, toate lucrurile mai marunte sau mai mari isi pot gasi o noua viata la "Targul Biciclistilor" organizat de Asociatia Bike News Bistrita. Le puteti vinde, le puteti dona, le puteti da la schimb, fiecare decide ce soarta vor avea lucrurile pe care le aduce la Targ.
Organizatori: Asociatia Bike News Bistrita, Complexului Muzeal Judetean Bistrita-Nasaud si Primaria Bistrita.

Parteneri locali:
Asociatia ecologista Ruralis
Blue Appel
Asociatia Ascendent

Partener national:
http://bikefestromania.ro

Reguli de participare:
- o persoana poate veni cu maxim doua biciclete.
- uneori, povestea unei biciclete costa mai mult decat bicicleta in sine. Va incurajam sa aduceti cu voi si povestea din spatele bicicletei, fie ca o povestiti in cuvinte, intr-un singur cuvant sau intr-o fotografie.
- organizatorii nu raspund pentru obiectele sau bicicletele aduse la targ, intreaga responsabilitate juridica fiind a vanzatorului.
Acum iti poti lua o bicicleta second-hand, intreaga sau pe bucati, fara sa te temi ca e furata de prin vecini. Pentru asta este obligatoriu inscrierea pentru vanzatorii de biciclete noi sau second hand, piese si accesorii pe e-mail:

[email protected]

Inscrierea duce automat si la rezervarea gratuita a unei mese sau unui spatiu de expunere, vanzare, schimb sau donatie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5