Marian Timoftei este noul viceprimar din Spermezeu

Factorul poştal din Dobricel este din 30 ianuarie noul viceprimar al comunei Spermezeu. Marian Timoftei, membru al Partidului Democrat Liberal, a fost desemnat de consilierii locali să ocupe această funcţie, propunerea venind şi din partea primarului Sorin Hognogi.

“Am aşteptat atâta timp pentru a avea viceprimar, deoarece am experineţa din mandatul trecut. Am vrut să alegem omul potrivit. În perioada 2008-2012, relaţia dintre primar şi viceprimar a fost una critică”, ne-a declarat primarul Spermezeului.

În ceea ce priveşte priorităţile administraţiei locale pentru anul 2013, Sorin Hognogi spune că totul depinde de alocările bugetare. “Avem în implementare o serie de proiecte de anvergură cu finanţare europeană. În rest, vom decide în funcţie de buget. La Spermezeu nu au fost majorate taxele şi impozitele locale”, a precizat acesta.

Nu mai puţin de trei proiecte europene, în valoare de peste trei milioane euro, sunt în diferite stadii de execuţie. Este vorba despre construcţia unui Centru de Informare Turistică, care va promova obiectivele de pe toată Valea Ilişua. De asemenea, Primăria Spermezeu va implementa un proiect pe Măsura 322 – d, care vizează refacerea infrastructurii afectate de inundaţii, în speţă modenizarea DC 37 care asigură accesul din Spermezeu spre Dobricel. Un alt proiect, finanţat prin Submăsura 125 va consta în lucrări de refacere a infrastructurii de prevenire şi protecţie a inundaţiilor pe cursurile de apă necadastrate din localitate.

Până una alta, primăria se pune bine cu oamenii legii, pununându-le un acoperiş deasupra...sediului Poliţiei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5