Maia Pintea și Cristiana Scai, eleve la CN Andrei Mureşanu: Orele de excelență la istorie ne-au ajutat să ne dezvoltăm!

Pentru noi, ora de excelență la istorie a însemnat o oră în care ne puteam consulta cu alți elevi pasionați de istorie, la fel de dornici ca noi să cunoască și înțeleagă trecutul. Ghidați de doamna profesoară rezolvam împreună subiecte de olimpiadă, dezbăteam dornici să ne expunem punctul de vedere și aprofundam temele abordate la clasă.

Tot în cadrul orei de excelență am cunocut oameni noi, cu interese asemănătoare, cu care am legat prietenii strânse, dar ne-am apropiat mai tare și de colegii de clasă pe care îi cunoșteam deja. Deci putem spune că orele de excelență au fost și un bun prilej pentru socializare.

Orele de excelență au creat pentru noi un mediu unde am simțit că ne putem exprima opiniile liber, fără să fim judecate de ceilalți, toată lumea având în comun pe lângă dorința de a învăța, o dorință de a-i învăța pe cei din jur. Discuțiile erau mereu deschise, întrebările și completările fiind mereu binevenite.

Metodele de predare diverse și inedite au ușurat procesul de învățare, permițându-ne să ne relaxăm după o zi plină.

Atât din punct de vedere intelectual, dar și pe plan social, putem spune că orele de excelență ne-au ajutat să ne dezvoltăm și să ne apropiem de una din pasiunile noastre.

 

Maia Pintea și Cristiana Scai, eleve în clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Andrei Mureşanu", CJEx BN

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5