Magazinul de costume bărbătești al brandului TORRES Cerimonia s-a deschis și la Cluj-Napoca! Nume celebre, alături de familia Ramona (Bugnar) şi Simi Creţa!

Cu o tradiție de peste 20 de ani în domeniu, Magazinul TORRES Cerimonia s-a deschis printr-un eveniment de Gală, o prezentare de modă în inima Clujului. Colecții unice și exclusiviste de costume pentru bărbați cu stil, sacouri, cămăși, pantaloni, pantofi și accesorii în pas cu moda, ținute office, casual, business și de ceremonie au fost vedetele Galei artei vestimentației masculine.

La eveniment au fost prezenți importanți oameni de afaceri, cunoscutul actor și prezentator TV Cosmin Seleși, fostul fotbalist Ionuț Rada și promotor al unui stil de viață activă, influenceri, bărbați ce caută excelența în ținute impecabile, cu un stil vestimentar diferit și clar definit, dar și cei care abia încep să își cultive pasiunea pentru vestimentația masculină.

„Magazinul TORRES Cerimonia este despre stilul masculin ce caută excelența în ținute impecabile, din pasiune pentru costume accesorizate și personalizate cu rafinament și eleganță – costume ready to wear și made to measure. 

Este un magazin al ținutelor rafinate, dar accesibile oricui dorește să iasă din tipare. Este un loc al eleganței și calității accesibile.

De peste 20 de ani ajutăm bărbații cu bun-gust să își aleagă ținuta casual, office sau pentru un eveniment special, cu sfaturi vestimentare utile, de la cum se alege costumul potrivit la cum se poartă, în funcție de context, iar Torres este vârful de lance.

De la consultanță vestimentară specializată, oferită pentru diversitatea de costume bărbătești, sacouri, cămăși, pantaloni, încălțăminte și toate accesoriile de care aveți nevoie într-un singur loc, până la ajustarea gratuită a costumului la croitor – pe stilul și linia corpului dumneavoastră, toate se regăsesc la Torres. Pentru evenimente speciale (absolvire, nuntă, botez) vă recomandăm costumele de ceremonie, pentru seară – elegante, pentru ținuta office și de afaceri – costumele business în linii clasice, iar pentru ținuta de zi cu zi – casual.

Vă invităm în noul magazin TORRES Cerimonia deschis în Cluj-Napoca – specializat pe costume bărbătești, într-un spațiu amenajat pentru o experiență stilistică completă și de bun gust.”– Simi Creța, antreprenorul care a deschis magazinul Torres Cerimonia în Cluj-Napoca

Aveți un eveniment special?

Dacă sunteți absolvent sau mire în 2022 și căutați magazin costume bărbați în Cluj-Napoca – pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră, vă așteptăm la TORRES Cerimonia, într-o clădire istorică din centrul Clujului, în Piața Avram Iancu, nr. 7. Consultanții Torres vă vor recomanda costumele ideale, retușate după preferințele și nevoile dumneavoastră.

 Alege Torres, alege să fii ieșit din tipare!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5