Lucrările de reparaţii capitale din Piaţa Decebal s-au încheiat şi pentru sectorul legume-fructe! Viceprimarul Gelu Muthi: Sunt condiţii mai bune şi pentru comercianţi, şi pentru cumpărători

Lucrările de reparaţii capitale din Piaţa Decebal s-au încheiat în termenii prevăzuţi de contract, producătorii şi comercianţii revenind în sectorul de legume-fructe şi flori.

          Investiţia, estimată la aproximativ 400.000 lei, a vizat înlocuirea acoperişului, executată de o firmă din Bistriţa, dar şi asfaltarea perimetrului de către Direcţia de Servicii Publice. De asemenea, mobilierul a fost recondiţionat. Pentru acest sector, a fost amplasat şi un perete la limita cu str. Cuza Vodă, pentru un confort sporit, dar şi pentru măsuri de igienă suplimentare.

„Piaţa Decebal trebuie să reprezinte un loc unde cei care produc să aibă un spaţiu adecvat pentru vânzare, să-şi desfăşoare activităţile comerciale cât mai bine, dar în aceeaşi măsură ne preocupă şi condiţiile oferite cumpărătorilor”, a declart viceprimarul Gelu Muthi.

          În această perioadă, se caută soluţii şi pentru terenul unde va fi amplasată piaţa en gros, municipalitatea urmând să se consulte cu DSVSA B-N, cu producătorii, pentru a se putea îndeplini condiţiile igienico-sanitare, dorindu-se inclusiv amenajarea unor puncte de sacrificare pentru animale, dar şi o hală pentru comercializarea peştelui.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5