Lucian Sânmărtean vrea să câştige titlul cu FC Vaslui pentru cele două comori ale sale: soţia şi fiica

După o perioadă mai agitată, Lucian Sânmărtean (32 de ani) pare să-şi fi regăsit liniştea. Mijlocaşul Vasluiului a trecut peste accidentări şi speră să atingă din nou forma maximă în acest final de campionat. Sânmărtean o are acum alături pe soţia sa Maria şi pe fiica Natalia.

Deşi nu mai străluceşte ca în tur, fotbalistul din Bistriţa rămâne unul dintre jucătorii de bază ai echipei patronate de Adrian Porumboiu. Lipsa mijlocaşului s-a simţit în cele câteva etape când Sânmărtean a stat departe de teren. Chiar şi atunci când e mai discret, el îşi pune amprenta pe jocul echipei. Cu Steaua nu a ieşit în evidenţă, dar s-a completat perfect cu Paito şi împreună au neutralizat flancul stâng al roş-albaştrilor, alcătuit din Latovle-vici şi Chipciu. La fel ca şi Wesley şi Adailton, Sânmărtean îşi doreşte cu orice preţ campionatul în acest an.

Soţia sa, atletă de lot naţional

Spre deosebire de cei doi stranieri, Lucian a afirmat tot timpul că vrea să continue la Vaslui şi că va lupta până când va ridica un trofeu deasupra capului. În încercarea de a-şi recăpăta forma din turul campionatului, Sânmărtean şi-a adus la Vaslui soţia, Maria, şi fiica, Natalia, cele pentru care fotbalistul va juca în acest sfârşit de campionat. Maria, fostă atletă în lotul naţional şi fost director la CSM Bistriţa, i-a fost alături lui Lucian în toate momentele grele ale carierei şi l-a sprijinit atunci când nimeni nu ar mai fi crezut într-o revenire a lui. Acum, Lucian are posibilitatea să-i răsplătească încrederea printr-un trofeu.

Lucian Sânmărtean, măcinat de accidentări

La Panathinaikos, Lucian nu a evoluat din cauza unei accidentări la genunchi. La Utrecht, în 2007, el a fost operat de hernie, iar în 2009 - de pubalgie. Anul trecut i s-a blocat genunchiul, dar nu s-a mai operat.

Libertatea.ro

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5