Lucian Blaga – În prag de Centenar!

Şcoala Gimnazială „Lucian Blaga” Bistriţa a marcat cu bucurie sărbătoarea Centenarului printr-un proiect intitulat: „Lucian Blaga-  în prag de Centenar”. O activitate „altfel” pentru noi toţi, responsabilizându-ne în recrearea legăturii elev-profesor-familie.
 
Un vis colectiv a devenit realitate prin implicare civică, solidaritate, dedicaţie şi curajul de a acţiona împreună în toate etapele proiectului care au gravitat în jurul Bradului de Centenar. Întâlnirile elevilor în cadrul atelierelor s-au fructificat în produse hand-made, postere-mesaje, selectare de cântece patriotice, imagini (personalităţi şi peisaje) reprezentative pentru România.
Programul proiectului a inclus: realizarea „Bradului de Centenar”, expoziţie-târg cu produse hand-made, postere şi prezentări power point („100 de mesaje pentru România”,  recunoaşterea de personalităţi cu rol major în istoria românilor) şi harta „România, casa mea”.
 
Ziua s-a încheiat prin poze de grup ale elevilor şi  cadrelor didactice, acompaniate de un moment artistic oferit de corul şcolii.
Colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” Bistriţa mulţumeşte Asociaţiei de părinţi a şcolii care a susţinut proiectul asigurând o mică surpriză fiecărui elev.
 
 
Semnat,
Colectivul Şcolii Gimnaziale „Lucian Blaga” Bistriţa
 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5