Loredana Salanță o va alege pe Miss World Vietnam 2013. Apoi bistriţeanca va merge la şcoala de actorie a celebrităţilor de la Hollywood: Robert de Niro, Alec Boldwin, Bridget Fonda, Angelina Jolie, Uma Thurman

sursa: ZIUAnews

Bistriţeanca Loredana Salanță, Miss World România 2009, a fost invitată să facă parte din juriul Miss World Vietnam care va avea loc pe 31 august la New York. După Miss Vietnam, Loredana va merge să studieze la aceeași școală la care au învățat actoria Angelina Jolie, Robert de Niro și alți actori faimoși.

Câștigătoare a Miss World România în 2009 și a Miss Top Model of the World 2010, Loredana Salanță, a fost invitată de organizatorii concursului Miss World Vietnam să facă parte din juriul care va desemna cea mai frumoasă femeie din Vietnam.

Concursul se desfășoară în New York, începând cu 31 august, iar Loredana va fi capul de afiș al evenimentului, imaginea ei fiind postată și pe afișul concursului. "Am fost invitată de organizatori să fac parte din juriul evenimentului și am acceptat cu mare plăcere. Voi merge în Statele unite cu câteva zile mai devreme pentru o ședință foto, deoarece organizatorii doresc ca imaginea mea să apară pe afișul concursului", a declarat Loredana Salanță pentru ZIUAnews.

Imediat după terminarea Miss World Vietnam, Loredana va merge la Los Angeles, acolo unde va începe cursurile unei școli de actorie. "Am fost admisă la școala de actorie The Lee Strasberg Theatre and Film Institute, iar din septembrie voi începe cursurile. Încă din liceu mi-am dorit să fac actorie, iar acum am această ocazie, la o instituție cu renume mondial. Nu voi renunța totuși la cursurile Facultății de Drept pe care o urmez în prezent și pe care o voi termina peste doi ani", a spus Loredana.

The Lee Strasberg Theatre and Film Institute este una dintre cele mai importante școli de actorie din Statele Unite, aici au terminat școala actori precum Robert de Niro, Alec Boldwin, Bridget Fonda, Scarlett Johansson, Angelina Jolie, Uma Thurman și mulți alți actori celebri de la Hollywood.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5