Loredana Salanță, Miss World România, primarul Mircea Romocea, vicepreședintele Alexandru Pugna şi senatorul Ioan Deneș l-au ajutat pe Moşul TSD să ajungă la Năsăud

Copii din Centrul de Protecție a Copilului din Năsăud au primit o vizită din partea lui Moș Crăciun, prin intermediul tinerilor social democrați.

Dulciuri, bomboane, jucării, petrecere cu baloane și mai ales zâmbete și prieteni pentru o zi. De asta au avut parte astăzi copii din Centrul de Protecție a Copilului din Năsăud din partea tinerilor social democrați.
Alături de tinerii social democrați din Năsăud au fost prezenți Primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, Vicepreședintele CJ, Alexandru Pugna, Senatorul Ioan Deneș și Președintele PSD Năsăud, Dorel Oltean.
Un aport foarte important la acțiunea caritabilă l-a avut bistrițeanca Loredana Salanță, Miss World România 2009 și Top Model of The World 2011. Loredana Salanță a fondat alături de sora ei, Cosmina Salanță, Asociația Global Cooperation prin care dorește să promoveze acțiuni sociale al căror beneficiari să fie copiii din mediul instituționalizat și cu dizabilități din județul Bistrița-Năsăud.
La finalul evenimentului, președintele TSD Bistrița-Năsăud, Bogdan Ivan a declarat: Este prag de sărbătoare, moment de mare bucurie pentru majoritatea dintre noi, dar și de tristețe pentru copilașii fără familie. Mă bucur că astăzi, alături de colegii mei, am fost preț de câteva ore, prietenii a 30 de suflete de copil, care trăiesc în Centrul de Protecție a Copilului de la Năsăud. Le-am ascultat poveștile de viață, pe unele le-am dedus din tristețea privirii unora dintre ei, ne-am jucat, am dansat și înainte de toate ne-am împrietenit, lucru de care acești copii au cea mai mare nevoie.
Vreau să le mulțumesc gazdelor noastre, organizația TSD Năsăud și domnului Dorel Oltean, colegilor mei și lui Loredana Salanță, o persoană deosebită care în momentul în care a auzit de această acțiune a susținut-o. Sper că alături de ea și de organizația pe care o conduce vom dezvolta proiecte prin care să sprijinim tinerii și copii aflați în situații dificile.
Acum, în prag de sărbători doresc să transmit Sărbători fericite tuturor bistrițenilor și un îndemn inspirat de Nicolae Steinhardt: Dăruind vei dobândi!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5