Pentru copiii năsăudenilor

Locurile de joacă – modernizate

Administraţia oraşului Năsăud continuă acţiunea de modernizare a spaţiilor de joacă pentru copiii urbei şi a cartierelor Luşca şi Liviu Rebreanu.

Rând pe rând, au fost reabilitate locurile de joacă din parcul aflat în vecinătatea Stadionului „Progresul” şi a Palatului de Justiţie, cel de la Grădiniţa cu Program Prelungit, acela de la blocul ANL din cartierul Grănicerilor – Sud sau cel dintre blocuri din acelaşi cartier al urbei, precum şi cel din zona creşei.

Angajaţii Primăriei, sub directa îndrumare a reprezentantului compartimentului gospodărire comunală, gestiunea deşeurilor, salubritate şi mediu – Ioan Ilieş, aşa cum ne informa viceprimarul Ovidiu Maghiar, au dezafectat modulele vechi, în locul lor fiind montate cele noi, deosebit de atrăgătoare chiar şi pentru părinţi şi bunici, nu numai pentru copii.

„Modulele vechi, după ce vor fi recondiţionate, vor fi amplasate în cartierele Luşca şi Liviu Rebreanu, dar şi în spaţiul de joacă de pe strada Avram Iancu, în perimetrul numit „Podul Păduricii”, a specificat viceprimarul Ovidiu Maghiar.

În altă ordine de idei, de săptămâna trecută a fost închiriată o maşină-cisternă de către primăria oraşului, care umectează străzile oraşului, dar udă şi stropeşte şi florile din spaţiile verzi, uşurând munca angajaţilor de la Sere şi spaţiile verzi, care se chinuiau cu butoiul şi furtunile trase pe un cărucior prin tot oraşul.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5