Liga a III-a. Gloria joacă ultimul meci al sezonului, cu Metalurgistul Cugir, pe 1 Decembrie!

CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud întâlnește pe CS Metalurgistul Cugir în etapa a 15-a de campionat. Meciul este programat în 1 Decembrie, ora 14.00, pe terenul Bazei Sportive Gloria! Echipa ăși dorește să consolideze prima poziție în clasamentul seriei a 9-a și să ofere încă o victorie, a 8-a consecutivă și a 11-a din acest sezon.
"Este ultimul meci pentru noi, în acest an, acasă şi suntem obligaţi să câştigăm pentru că întâlnim o echipă care în ultimii ani a jucat în playoff-ul competiţiei. Nu e o echipă slabă, dimpotrivă, e o echipă pe care eu chiar o respect, e o echipă care ştie să joace fotbal. Îmi este puţin teamă pentru că am văzut echipa puţin deconcentrată în această săptămână, cu prea multă lejeritate. Avem nevoie să fim concentraţi, să tratăm meciul cu multă seriozitate. Dacă încheiem anul cu o victorie ar fi un parcurs excelent. Dacă nu suntem concentraţi, putem să stricăm tot ce am făcut bun în acest an. Vreau ca toată lumea să înţeleagă că mai avem un meci de jucat pe care trebuie să-l câştigăm. Niciun meci nu este simplu de jucat. Am mai pierdut un meci acasă şi n-aş vrea să se mai întâmple acest lucru. Vreau să fie toată lumea conştientă că pentru noi acest meci e cât un sezon. În fotbal, întotdeauna contează ultima impresie. Poţi să strici tot ce ai făcut bun din vară şi până acum. Chiar am muncit mult, am făcut sacrificii, în unele momente ne-am bucurat. Vreau să încheiem acest an cu o victorie, pentru oameni, pentru suporteri, pentru că ar fi un mesaj. În acest an chiar ne dorim să promovăm şi, cred eu, chiar putem să promovăm şi atunci mesajul ar fi ca lumea să aibă încredere în noi şi să vină la stadion, anul viitor, cât mai mulţi.
Este primul meci pe care-l jucăm pe teren sintetic, e o altă suprafaţă, mult mai rapidă şi sper să fie în avantajul nostru pentru că noi suntem o echipă care are nevoie de un teren bun, suntem o echipă care pasează. La Alba Iulia am jucat pe un teren foarte-foarte prost. Acum sperăm ca acest teren să ne avantajeze", a declaear antrenorul principal Adrian Falub.
Adrian Marc, fundașul stanga al Gloriei, a menționat că atmosfera în vestiar este una bună, după un an nu tocmai simplu, dar pe care echipa l-a reglat pe parcurs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5