Liderul romilor, Emil Neia Lăcătuş, reloaded

Emil Neia Lăcătuş este din nou preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, filiala Bistriţa-Năsăud, după o perioadă de suspendare de patru luni. Neia a fost reconfirmat în funcţie, luni, 18 mai, printr-o decizie emisă de preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, deputatul Neia Lăcătuş.

„Începând cu data de 18.05.2009, domnul Lăcătuş Emil este reconfirmat în funcţia de preşedinte al sucursalei judeţene Bistriţa-Năsăud pentru reorganizarea acesteia, în conformitate cu hotărârea Consiliului Director Central. Domnul Lăcătuş Emil va reprezenta interesele comunităţilor de romi în dialog cu autorităţile locale şi centrale”, se precizează în decizia semnată de Nicolae Păun.

Emil Neia Lăcătuş a fost suspendat din funcţia de preşedinte al filialei judeţene a romilor în urm cu patru luni, în urma unor lupte de culise din cadrul organizaţiei.

„Am avut o serie de clenciuri la nivelul organizaţiei, iar domnul preşedinte m-a suspendat din funcţie pentru a analiza situaţia reală de la nivelul judeţului nostru. Până la urmă, domnul Păun m-a reconfirmat în funcţie”, a precizat Emil Neia Lăcătuş, în cadrul unei conferinţe de presă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5