Lenjeriile HoReCa și cum trebuie alese acestea

Cei care sunt administratori ai unităților HoReCa știu cât este de important a alege produse înalt calitative, care să asigure o rezistență de durată. Mai ales în cazul textilelor, respectiv a lenjeriilor, o durabilitate îndelungată a fibrelor este de dorit. Acestea sunt supuse spălărilor multiple, după cum impun standardele ca acestea să fie schimbate după fiecare client.

Bradank Comarnic este producătorul care propune oferte de produse în acest sens deja de ani. Încurajează hotelierii și administratorii diverselor spații ce utilizează seturi de lenjerii să pună accent pe calitate pentru că aceasta le va garanta utilizarea de durată. Astfel, decizii profitabile legate de achiziția acestora pot fi luate prin raportare la o serie de cerințe și necesități de altfel.

Lenjeriile HoReCa și aspecte de urmărit în alegerea lor

Seturile de lenjerii HoReCa se cumpără de obicei în cantități en gros și sunt special concepute pentru a face față testului timpului, respectiv pentru a rezista uzurii.

Caracterizate în mare parte de simplitate, produsele se prezintă sub culori neutre. Albul este la putere și chiar recomandat. De altfel, acesta transmite mai multă încredere celor au oportunitatea de a aluneca în astfel de lenjerie, întrucât orice urmă de murdărie de pe suprafața lor ar fi vizibilă.

Au costuri modice, stabilite în raport cu densitatea fibrelor și după materialele din care sunt confecționate. Pe lenjerii-hotel.ro, cei interesați găsesc varietate în opțiuni, după nivelul de satisfacție pe care doresc să îl ofere beneficiarilor și totodată al prestigiului unității al cărui nume pe care doresc să îl consolideze.

Desigur că fiecare cumpărător în parte va avea anumite pretenții vizavi de lenjeriile pe care le va întrebuința în unitatea la a cărei conducere se află.

În funcție de renumele pe care fiecare hotel, pensiune, instutuție medicală îl are ar trebui să fie aleasă și lenjeria. Iată care sunt în general recomandările raportat la asta.

  • Bumbacul satinat pentru unitățile de 3 – 5 stele, în gramaj de 130 – 150 gr/mp
  • Damascul pentru camerele clasice hoteliere, cu gramaj între 140 – 190 gr/mp
  • Damascul satinat pentru pensiunile și hotelurile de 4 – 5 stele, cu gramaj de 125 – 145 gr/mp
  • Percale pentru unitățile intre hoteliere, cu gramajul de 118 gr/mp
  • Sifonul pentru orice tip de unitate, cu gramaj între 100 – 120 gr.

Dat fiind faptul că este vorba despre o investiție considerabilă, oricine va dori să aibă garantat faptul că nu se vor deteriora după primele spălări mai ales. În acest caz, este ideal a respecta indicațiile de pe eticheta produsului, cele cu privire la modalitatea de spălare, programul optim pentru fiecare tip de lenjerie în parte.

În ceea ce privește dimensiunile lenjeriilor, ei bine, acestea trebuie să fie cu maximum 10 cm mai mari decât salteaua, respectiv decât plapuma și pernele ce le vor înveli. În acest mod se vor plia perfect pe pat și vor asigura confortul deplin. Vor favoriza un somn odihnitor și nu unul incomodat de o lenjerie prea mare sau prea mică și rigidă.

Atunci când vor să se asigure că fac o alegere inspirată, hotelierii apelează la produsele disponibile pe lenjerii-hotel.ro.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5